Wykonanie
            Uwielbiam 
awokado! Mogłabym je jeść niemal codziennie :) Na kanapkach, jako element guacamole czy w formie dressingu/dipu z 
sałatą i chrupiącymi warzywami..I 
love avocado! I could eat it almost every day :) In sandwiches, in guacamole and as a dressing with salad and other crispy veggies…Składniki:2 
awokado1 gałązka 
dymki (bez 
cebulki)0,5 ząbka 
czosnku2 łyżki słodkiego sosu 
chillisok z 0,5 
cytrynypieprzsólmiąższ z dwóch 
awokado zmiksuj z 
dymką, 
czosnkiem, sosem 
chilli i 
sokiem z cytrynydopraw powstałą masę 
solą i 
pieprzempodaj jako dip lub dressing do 
sałaty*Smacznego! :)*taka ilość dressingu wystarczy na 1 główkę 
sałaty masłowej…Ingredients:2 
avocados1 string of spring onion (without the onion)0 , 5 of garlic clove2 tbps of sweet 
chilli saucejuice from 0 , 5 of lemonblack peppersaltblend together 
avocados, spring onion, garliv, 
chilli sauce and lemon juiceflavor with salt and pepper
serve as a dip for veggies or dressing*Bon appetit! :)*this portion is perfect for one butter lettuce



