Wykonanie
Kanapki5 czerwca 2013
Mogłabym tak jeść codziennie.. Chrupiące
pieczywo z
pomidorami,
bazylią i
czosnkiem.. Pyszności :) Składniki:
bagietka, pokrojona w kromki2-3 łyżki miękkiego
masła250g
pomidorków cherry, pokrojonych w kostkę4-5 ząbków
czosnku, rozgniecionych6 dużych liści
bazylii, rozgniecionych/drobno posiekanychsok z 0,5
cytryny2-3 łyżki
oliwysólpieprzRozgrzej piec do ok 175 C.Posmaruj kromki
bagietki cienką warstwą
masła, ułóż jedną warstwą na blaszce wyłożonej pergaminemPiecz ok 5 minut, aż się zrumieniąW miseczce wymieszaj:
pomidorki,
bazylię,
sok z cytryny i
oliwę. Dodaj
sól i
pieprz do smaku.Na każdą kromkę nałóż ok łyżeczki
pomidorów. Podaj od razu.Smacznego! :)…Źródło: People Magazine
You Might Also Like
Mini naked Smörgåstårta z
łososiem i
ziołami14 września 2015
Wegańskie hot dogi „level hard” ;) / Vegan hot dogs „level hard” ;)25 października 2013
Twarożek z
orzeszków ziemnych / Peanut cottage cheese28 kwietnia 2013Previous Post Avril Lavigne on The Rachael Ray Show (2011)Next Post
Czekoladowe ciastka owsiane bez pieczenia (Avril Lavigne) / Uncooked Chocolate Cookies