ßßß
Mogłabym tak jeść codziennie.. Chrupiące pieczywo z pomidorami, bazylią i czosnkiem.. Pyszności :) Składniki:bagietka, pokrojona w kromki2-3 łyżki miękkiego masła250g pomidorków cherry, pokrojonych w kostkę4-5 ząbków czosnku, rozgniecionych6 dużych liści bazylii, rozgniecionych/drobno posiekanychsok z 0,5 cytryny2-3 łyżki oliwysólpieprzRozgrzej piec do ok 175 C.Posmaruj kromki bagietki cienką warstwą masła, ułóż jedną warstwą na blaszce wyłożonej pergaminemPiecz ok 5 minut, aż się zrumieniąW miseczce wymieszaj: pomidorki, bazylię, sok z cytryny i oliwę. Dodaj sól i pieprz do smaku.Na każdą kromkę nałóż ok łyżeczki pomidorów. Podaj od razu.Smacznego! :)…Źródło: People Magazine
You Might Also Like
Mini naked Smörgåstårta z łososiem i ziołami14 września 2015
Wegańskie hot dogi „level hard” ;) / Vegan hot dogs „level hard” ;)25 października 2013
Twarożek z orzeszków ziemnych / Peanut cottage cheese28 kwietnia 2013Previous Post Avril Lavigne on The Rachael Ray Show (2011)Next Post Czekoladowe ciastka owsiane bez pieczenia (Avril Lavigne) / Uncooked Chocolate Cookies