ßßß
 
            
        
 Przygotowanie:Warzywa i koperek dokładnie umyć ,osuszyć na ręczniku papierowym.Ogórki i rzodkiewki pokroić w cienkie plasterki,koperek posiekać drobno.warzywa zasypać solą,wymieszać, odstawić na 15min.Po tym czasie odsączyć z nadmiaru wody.Śmietanę połączyć z pieprzem,cukrem oraz octem.Przelać do mizerii wymieszać.Smacznego:)Post navigation← Placuszki świetnie smakują podane z ketchupem i świeżym pomidorem.Idealne na syte śniedanie lub kolację.Zostały także opublikowane w jednym z numerów magazynku kulinarnego PrzyślijPrzepis.Zapraszam:)Sos śmietanowy to podstawa smaku tej pizzy. Znacznie różni się od tradycyjnych podanych z sosem pomidorowym.Zapraszam:) →
Przygotowanie:Warzywa i koperek dokładnie umyć ,osuszyć na ręczniku papierowym.Ogórki i rzodkiewki pokroić w cienkie plasterki,koperek posiekać drobno.warzywa zasypać solą,wymieszać, odstawić na 15min.Po tym czasie odsączyć z nadmiaru wody.Śmietanę połączyć z pieprzem,cukrem oraz octem.Przelać do mizerii wymieszać.Smacznego:)Post navigation← Placuszki świetnie smakują podane z ketchupem i świeżym pomidorem.Idealne na syte śniedanie lub kolację.Zostały także opublikowane w jednym z numerów magazynku kulinarnego PrzyślijPrzepis.Zapraszam:)Sos śmietanowy to podstawa smaku tej pizzy. Znacznie różni się od tradycyjnych podanych z sosem pomidorowym.Zapraszam:) →