Wykonanie
Bardzo szybka przekąskaSkładniki1 opakowanie
makaronu lasagne1/2 kg
pieczarek1 opakowanie Patry mix Ole1
cebula6łyżki
olej wielkopolski rzepakowyglasa balsamiczna1 świeży
ogóreknatkasólpieprzset
zółty tartyWykonanie
Makaron lasagne gotujemy w osolonej wodzie na pół twardo.
Pieczarki myjemy, obieramy i szatkujemy na plasterki możemy pokroić.
cebulę kroimy w kosteczkę.Na rozgrzaną patelnię wlewamy
olej wkładamy
pieczarki smażymy .
natkę pietruszki,
cebulę doprawiamy do smaku
solą i
pieprzem. smażymy kilka minutNa płat
makaronu kładziemy usmażone
pieczarki i
cebulę marynowaną całość zwijamy w rulon. posypujemy
serem tartymTak przygotowane rulony wkładamy naczynia żaroodpornego wysmarowanego
olejem wielkopolskim rzepakowym zapiekamy 5-10 minut do zarumienieniaRoladę kroimy na pół robimy dekorację z
ogórka i party mix