Pyszna kanapka dla osób, którym nie jest obojętne zdrowe odżywianie.Składniki4 jajka (ugotować)kawałek pora (pokroić w ćwiartki plasterka)1 łyżka majonezukiełki (ja użyłam brokuła (można je dostać np.: w biedronce))sólpieprzchleb (polecam wieloziarnisty)Sposób przygotowaniaKrok 1Ugotować jajka, ostudzić je i pokroić w kostkę. Pokroić pora w ćwiartki plasterka. Przyprawić i wymieszać z majonezem. Położyć pastę na chlebie i posypać kanapkę kiełkami.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 9.3/ 10 (3 votes cast)Pasta jajeczna z porem i kiełkami, 9.3 out of 10 based on 3 ratingsPodobne wpisyRzodkiewkowa pasta kanapkowaPasta jajeczna z łososiem – danie konkursowePasta krewetkowa z sezamemSzpinak z pastą jajecznąJem zdrowo: Rukola z papryką i jajkiem