Wykonanie
Przepadam za
jajkami faszerowanymi różnymi farszami. Dzisiaj pomysł na
jaja z farszem łososiowym. Pyszne i szybkie w przygotowaniu a w dodatku ładnie się prezentują. Polecam na przyjęcia i nie tylko.
SKŁADNIKI :6
jajek ugotowanych na twardo150 g
łososia z puszki firmy Graal2 łyżki
majonezusól,
pieprz do smaku
owoce granatu do ozdobyPRZYGOTOWANIE :Ugotowane
jajka obieramy,
żółtka przekładamy do miseczki. Do
żółtek dodajemy
łososia, bez zalewy,
majonez i
przyprawy. Dokładnie rozgniatamy farsz widelcem aż składniki się połączą.Masę nakładamy do szprycy i każde
białko ozdobnie nadziewamy. Nadziane
jajka układamy na talerzu z
sałatą.
Jajka posypujemy
owocem granatu. Przekąskę podajemy schłodzoną. Smacznego.