Wykonanie
Kiedy nie mam za wiele czasu na ugotowanie obiadu, robię takie oto szybkie danie -
rybę z warzywami na patelnię. Czasami trzeba skorzystać z gotowej mrożonki oraz
rybki - tutaj kostki
łososia, ale równie dobrze smakuje z
białą rybą np. z
dorszem. To moje ulubione danie z
rybką :)
![](/Data/Images/kuchnia-domowa-ani.blogspot.com\2011_slash_10_slash_ryba-z-warzywami/l/1644002850.jpg)
Składniki:dowolna
ryba - u mnie
łosośmrożonka z warzywami na patelnie - u mnie porcja da dwóch osób
sól,
pieprzprzyprawa do rybolejSposób przygotowania:1.
Rybę odmrażamy, posypujemy obficie
przyprawą do ryb, smażymy na odrobinie rozgrzanego
oleju z obu stron.2. Warzywa przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu, w czasie duszenia przyprawiamy
solą i
pieprzem.3.
Rybę i warzywa podajemy na ciepło.
![](/Data/Images/kuchnia-domowa-ani.blogspot.com\2011_slash_10_slash_ryba-z-warzywami/l/1823105958.jpg)
Po prostu palce lizać!!! SMACZNEGO :)