ßßß Cookit - przepis na Bryndza

Bryndza

nazwa

Składniki

Wykonanie

Strona główna › Twoja kuchnia › SŁOWNIK POJĘĆ › Bryndza
Bryndza
ser z bundzu owczego, miękki, podpuszczkowy, o wyraźnym smaku. Produkowany jest przez górali w Polsce, Czechach, na Słowacji i w Rumunii.
Gość, 10 maja 2010 - 13:26
Zobacz także
Albedo
Macedoine
Dorada
Baklawa
English? Loading Google Translator...
Witaj
Witaj na moim blogu!
Jeżeli cenisz kuchnię
prawdziwą, naturalną i bez
pośpiechu, to ArtKulinaria
są miejscem właśnie dla Ciebie.
Zapraszam, Renata
Zostańmy w kontakcie
Ostatnie wpisy
Mądre, piękne i gotują - projekt kulinarny
Krem z karotki z grzankami żytnimi
W poszukiwaniu Masterchefa
Ananas zapiekany pod kokosową kruszonką
10 najlepszych przepisów kulinarnych 2012
Tagi
więcej tagów
Reklama w internecie
Źródło:http://artkulinaria.pl/twoja-kuchnia/slownik-pojec/bryndza/57