ßßß Cookit - przepis na Amourette

Amourette

nazwa

Składniki

Wykonanie

Strona główna › Twoja kuchnia › SŁOWNIK POJĘĆ › Amourette ›
Amourette
– niezwykle delikatne, wyselekcjonowane kawałki szpiku wołowego, baraniego lub cielęcego, które w kuchni francuskiej służą do przybrania słonych tart, tymbalików i vol-au-vent, jak również są składnikiem sałatek.
Gość, 16 kwietnia 2010 - 14:29
Zobacz także
Auszpik
Śniadanie angielskie
Chruściki
Julienne
English? Loading Google Translator...
Witaj
Witaj na moim blogu!
Jeżeli cenisz kuchnię
prawdziwą, naturalną i bez
pośpiechu, to ArtKulinaria
są miejscem właśnie dla Ciebie.
Zapraszam, Renata
Zostańmy w kontakcie
Ostatnie wpisy
Mądre, piękne i gotują - projekt kulinarny
Krem z karotki z grzankami żytnimi
W poszukiwaniu Masterchefa
Ananas zapiekany pod kokosową kruszonką
10 najlepszych przepisów kulinarnych 2012
Tagi
więcej tagów
Reklama w internecie
Źródło:http://artkulinaria.pl/twoja-kuchnia/slownik-pojec/nfas-fjkasbfjk-asf-a