Wykonanie
Strona główna › Twoja kuchnia › SŁOWNIK POJĘĆ › Glacer ›Glacersłowo pochodzi z
języka francuskiego i oznacza glazurowanie. Jest to czynność mająca na celu nadanie produktom błyszczącej powierzchni. W przypadku ciast będzie to lukrowanie, a w przypadku
mięs – polanie pieczeni własnym sosem pod koniec pieczenia.Gość, 10 maja 2010 - 13:29Zobacz także
Coulis
Cupcake
Auszpik
RillettesEnglish? Loading Google Translator...WitajWitaj na moim blogu!Jeżeli cenisz kuchnięprawdziwą, naturalną i bezpośpiechu, to ArtKulinariasą miejscem właśnie dla Ciebie.Zapraszam, RenataZostańmy w
kontakcieOstatnie wpisyMądre, piękne i gotują - projekt kulinarnyKrem z karotki z grzankami żytnimiW poszukiwaniu Masterchefa
Ananas zapiekany pod
kokosową kruszonką10 najlepszych przepisów kulinarnych 2012Tagiwięcej tagówReklama w internecie