ßßß
 
            
         Jakiś czas temu kupiłam dwie książki Nigelli. Do tej pory nic z nich nie ugotowałam, nawet za dokładnie ich nie przejrzałam. To jest pierwszy przepis jaki wypróbowałam. Jest genialny! Szybki i pyszny.Składnikiszalotka, 1 sztukaczosnek, 2 ząbkioliwa, 1 łyżkapancetta, 100 ggroszek zielony mrożony, 120 gmakaron orzo, 180 gmasło, 3/4 łyżkiparmezan, 1 i 1/2 łyżkiSposób przygotowaniaSzalotkę i czosnek drobno posiekać. Delikatnie zarumienić na oliwie. Pancettę pokroić w kosteczkę. Dorzucić do szalotki i czosnku. Chwilę podgrzewać. Wrzucić groszek. Po minucie dosypać makaron. Zalać wodą tak aby wszystko było przykryte. Zmniejszyć ogień. Gotować 10 minut. Kiedy wrzątkiem odparuje, a makaron będzie miękki dodać masło i parmezan. Podgrzewać chwilę do połączenia składników.levitra online
Jakiś czas temu kupiłam dwie książki Nigelli. Do tej pory nic z nich nie ugotowałam, nawet za dokładnie ich nie przejrzałam. To jest pierwszy przepis jaki wypróbowałam. Jest genialny! Szybki i pyszny.Składnikiszalotka, 1 sztukaczosnek, 2 ząbkioliwa, 1 łyżkapancetta, 100 ggroszek zielony mrożony, 120 gmakaron orzo, 180 gmasło, 3/4 łyżkiparmezan, 1 i 1/2 łyżkiSposób przygotowaniaSzalotkę i czosnek drobno posiekać. Delikatnie zarumienić na oliwie. Pancettę pokroić w kosteczkę. Dorzucić do szalotki i czosnku. Chwilę podgrzewać. Wrzucić groszek. Po minucie dosypać makaron. Zalać wodą tak aby wszystko było przykryte. Zmniejszyć ogień. Gotować 10 minut. Kiedy wrzątkiem odparuje, a makaron będzie miękki dodać masło i parmezan. Podgrzewać chwilę do połączenia składników.levitra online