Wykonanie
UgotujmyCos.plBlog kulinarny - przepisy
HomeSAŁATKI / SURÓWKI
Sałatka wiosenna z
koperkiemPrzedstawiam Wam efektowny przepis na pyszną
sałatkęSKŁADNIKI:5-6
JAJEK2
OGÓRKI KORNISZONY20 DAG
SERA ŻÓŁTEGO1/2
PORA4 ŁYŻKI
MAJONEZU1 ŁYŻKA
MUSZTARDY NAJLEPIEJ MIODOWEJ3 ŁYZKI POSIEKANEGO
KOPERKU3 ŁYŻKI POSIEKANEGO
SZCZYPIORKUSÓL,
PIEPRZ NAJKORZYSTNIEJ BIAŁYWYKONANIE:UGOTOWANE NA TWARDO
JAJKA ,
KORNISZONY,
PORA KROIMY JAK DO SAŁATKI W KOSTKĘ.DODAJEMY
STARTY SER LUB POKROJONY W PASKI.DODAJEMY
MAJONEZ WYMIESZANY Z
MUSZTARDĄ POSIEKANY
KOPEREK ORAZ
SZCZYPIOR MIESZAMY .DOPRAWIAMY
SOLĄ ORAZ
PIEPRZEM..Powiązany przepis:Babka parzona cytrynowa
Paprykarz szczeciński domowyWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z
brokułami i
kurczakiemAKTUALNOŚCI
ALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA
MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z
KARKÓWKIKREMY
NAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKI
RYBY /
OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStrony
CIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY
STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczenia
karkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy
Ta strona korzysta z
ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej