Wykonanie
UgotujmyCos.plBlog kulinarny - przepisy
HomeDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEKROKIETY ZIEMNIACZANO-
GRZYBOWEPRODUKTY:1 KG
ZIEMNIAKÓW40 DAG
PIECZAREK2
JAJKA1
CEBULA3-4 ŁYZKI
BUŁKI TARTEJSÓL .
PIEPRZOLEJ + ŁYŻKA MASŁA DO SMAŻENIAWYKONANIE:
ZIEMNIAKI Z
SOLĄ GOTUJEMY W MUNDURKACH.PO UGOTOWANIU PRZECISKAMY PRZEZ PRASKĘ.
CEBULĘ I
PIECZARKI KROIMY DROBNO SMAŻYMY
CEBULĘ NA
OLEJU Z ODROBINA MASŁA DO ZARUMIENIENIA.DODAJEMY
PIECZARKI CHWILĘ RAZEM SMAŻYMY.PRZESMAŻONĄ
CEBULĘ DODAJEMY DO
ZIEMNIAKÓW WBIJAMY
JAJKO 3-4 ŁYŻKI
BUŁKI TARTEJ .DOPRAWIAMY
SOLĄ I
PIEPRZEM I WYRABIAMY CIASTO.ODSTAWIAMY NA PIĘĆ MINUT.ZWILŻONĄ RĘKĄ NABIERAMY CISTO I FORMUJEMY KROKIETY.OBTACZAMY W
BUŁCE TARTEJ I SMAŻYMY Z KAŻDEJ ZE STRON NA ZŁOTY KOLOR.NA DOBRZE ROZGRZANYM TŁUSZCZU.PODAWAĆ JAKO DODATEK DO
MIĘS LUB SAME Z SEZONOWĄ SURÓWKĄ.Powiązany przepis:surówka z
selera i
jabłkasałata z
sosem winegretWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z
brokułami i
kurczakiemAKTUALNOŚCI
ALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA
MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z
KARKÓWKIKREMY
NAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKI
RYBY /
OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStrony
CIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY
STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczenia
karkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy
Ta strona korzysta z
ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej