Wykonanie
UgotujmyCos.plBlog kulinarny - przepisy
HomeDANIA
MIĘSNEFilet z kurczaka z nadzieniem
Przedstawiam Wam przepis na pyszną potrawęPRODUKTY:NA 1 OSOBĘSkładniki:1
FILET Z KURCZAKA1
PIECZARKATROCHĘ
CEBULIPÓŁ PLASTERKA
SERA ŻÓŁTEGOJAJKOSÓL.
PIEPRZOLEJ DO SMAŻENIA + 1 ŁYŻKA MASŁAWYKONANIE:KOTLETY ROZBIJAMY OBSYPUJEMY
SOLĄ I
PIEPRZEM.POZOSTAWIMY NA 15 MINUT W LODÓWCE W
MIEDZY CZASIE
PIECZARKI ORAZ
CEBULĘ KROIMY W PLASTRY .
CEBULĘ PRZESMAŻAMY NA
OLEJU DODAJEMY
PIECZARKI.SMAŻYMY RAZEM OKOŁO 2-3 MINUT SOLIMY .
PIEPRZYMY. NA ROZBITY KOTLET NAKŁADAMY PRZESMAŻONĄ
CEBULĄ Z
PIECZARKAMI ORAZ POKROJONY
SER ŻÓŁTY.ZWIJAMY KOTLET I OBTACZAMY W
JAJKU I
BUŁCE TARTEJ .SMAŻYMY Z OBU STRON.PRZYKRYWAMY I DUSIMY POD PRZYKRYCIEM 15 MINUT..PODAJEMY Z
ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ..Powiązany przepis:
Jajka w
majonezie –
kurczakiPIECZARKI SMAŻONE Z
KOPERKIEMWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z
brokułami i
kurczakiemAKTUALNOŚCI
ALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA
MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z
KARKÓWKIKREMY
NAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKI
RYBY /
OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStrony
CIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY
STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczenia
karkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy
Ta strona korzysta z
ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej