Wykonanie
Przepyszne! Takie śniadania mogłabym jadać codziennie....Poproszę ;-)
SKŁADNIKI:- 3-4
szparagi- 1
jajo- pomidorek- świeża
bazylia-
sól morska-
oliwa z oliwek-ciabatta
WYKONANIE:-
szparagi obieramy i odcinamy zdrewniałe części- smażymy po 3 minuty z każdej strony- ciabattę zrumień w tosterze- do rondelka z gotującą się
wodą wbijamy szybkim ruchem
jajko, gotujemy 1 minutę, wyjmujemy delikatnie za pomocą łyżki (
żółtko ma być płynne)- ciabate układamy na talerzu skrapiamy
oliwą z oliwek, układamy
szparagi, na to
jajko,
pomidora, świeżą
bazylię, przykrywamy górną częścią ciabatty)
Pyszne i sycące śniadanie!DLA WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW
SZPARAGÓW!
UWIELBIAM...
SMACZNEGO!ZAPRASZAM NA FB!NA TEN PRZEPIS MOŻECIE ODDAWAĆ GŁOSYBARDZO PROSZĘ O GŁOS ;-)))https://apps.facebook.com/blogerzy_w_zbozu/przepis/105
POZDRAWIAM CIEPLUTKO!