Wykonanie
Składniki:
przyprawy:
sól,
pieprz cytrynowy,
koperek suszony,
sok z cytrynyFilet rozmrozić, przyprawić i skropić
sokiem z cytryny. Położyć na kawałku papieru do pieczenia (dla ułatwienia można popsikać go
olejem w spray) i przykryć drugą połówką papieru (składając go na pół).
Piec na grillu elektrycznym, około 5-8minut, w połowie pieczenia przełożyć na drugą stronę .
Propozycja podania z
sałatą,
pomidorkami koktajlowymi,
pomidorem oraz
papryką skropionymi
oliwą i posypanymi czubrzycą zieloną.Składniki odżywcze -
Ryba 100g
Białko: 20,6 gWęglowodany: 0 gTłuszcze: 0 , 9 gKcal: 90...................................................Składniki odżywcze -
Sałatka 100g
Białko: 1 gWęglowodany: 2 , 7 gTłuszcze: 4 , 7 gKcal: 57