Chleb w moim codziennym jadłospisie gości dość rzadko. Jednak, gdy już się pojawia to zawsze w towarzystwie jakiś pysznych dodatków :)Pasta z zielonego groszkuPuszka zielonego groszku3 łyżki serka kanapkowego ( ja użyłam Almette)30g tartego parmezanu3 łyżki nasion słonecznika+ czarny pieprzNasiona słonecznika upraż na suchej patelni. Do miski blendera przełóż groszek odsączony z zalewy, tarty parmezan, serek kanapkowy i nasiona słonecznika.Zmiksuj aż do uzyskania gładkiej masy. Przypraw świeżo mielonym czarnym pieprzem.Przełóż do pojemniczka i odstaw na mniej więcej godzinę, aby smaki się przegryzły :)Pastę podawaj ze świeżym pieczywem.Angelika KnopLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor Aenean massa.Aenean commodo ligula eget dolor Aenean massa.You Might Also Like