Składniki:500 g piersi z kurczaka300 g łososia wędzonego250 g paluszków surmii6 placków do tortilli - czosnkowe http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_39745.htm1 łyżka mielonego chilli2 łyżki olejuchilli - http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_39765.htm5 ząbków czosnkusól i pieprz do smakuser żółty z plasterkach po 2 plasterki na 1 tortille1 sałata masłowa3 łyżki octu3 łyżki oliwy z oliwek500 g pieczarek1 serek topiony 100 g kremowy1 duża cebula1 łyżka oliwy z oliweksól i pieprz do smakuPrzygotowanie:Sałatę myjemy i rwiemy. Przekładamy do miski, zalewamy octem i oliwą. Odstawiam do momentu aż nam się zetnie.Farsz:Piersi z kurczaka myjemy i oczyszczamy. Kroimy w kostkę, łososia i paluszki również. Przeciskamy czosnek przez praskę. Dodajemy przyprawy i olej. Mieszamy i przekładamy na rozgrzaną patelnię już nie dodając na nią oliwy. Smażymy kilak minut.Pieczarki i cebulę myjemy Cebulę drobno siekamy a pieczarki kroimy na kawałki, plasterki Dodajemy na rozgrzana patelnię z dodatkiem 1 łyżki oliwy i smażymy. Gdy pieczarki całkiem zmiękną dodajemy do nich serek topiony. Gdy serek się całkiem rozpuści doprawiamy solą i pieprzem.Na rozgrzanej patelni kładziemy placki tortilli z farszem i serem. Obsmażamy chwilkę z każdej strony. Na gotową tortille kładziemy pieczarki.Smacznego !!!