Wykonanie
Zamieszczony na PASTĘ przepis jest od A do Z skopiowany z bloga
MARGARYTKI - o czym informuję wszystkich bez bicia :))Uwielbiam wszelkie kanapkowe pasty, a te z dodatkiem
jajek w szczególności. Tak więc jak tylko
Asia zamieściła przepis i piękne apetyczne zdjęcie - nie mogłam się oprzeć i już w tym samym dniu pasta była na kolację :)I jak mawiają: w prostocie tkwi siła :)Pochrzaniona
pasta jajeczna jest pyszna, szybka do zrobienia i niskokaloryczna!
Potrzebujemy do niej tylko:4
jajekłyżeczki dobrego
chrzanułyżki
jogurtu naturalnegoodrobiny
pieprzu i
soliszczypiorkuWykonanie:
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy, najlepiej w zimnej wodzie. Dusimy widelcem, dodajemy
chrzan,
jogurt,
sól i
pieprz. Mieszamy, posypujemy
szczypiorkiem i ... nakładamy na kanapki albo... zjadamy bez
chlebka :))