Kiedy myślę o świątecznym śniadaniu zawsze na myśl przychodzi mi pasta kanapkowa z jajek z dodatkiem chrzanu. Bardzo prosta i bardzo smaczna.Doskonała do świeżego pieczywa.Aby przygotować taką pastę kanapkową wystarczy kilka składników:ugotowane na twardo jajka, kilka łyżek jogurtu naturalnego, chrzan oraz przyprawy.Nie potrzeba również żadnych specjalnych urządzeń.Jajka wystarczy zetrzeć na drobnej tarce, a następnie doprawić i wymieszać.I gotowe!:)Pozdrawiam,AsiaSkładniki:5 jajek ugotowanych na twardo3 łyżki jogurtu naturalnego lub greckiego1-2 łyżki chrzanu (ze słoiczka)sól i pieprz do smakudrobno posiekany szczypiorekPrzygotowanie:Ostudzone jajka zetrzeć na tarce z małymi oczkami.Do jajek dodać jogurt i chrzan. Wymieszać.Całość doprawić solą i pieprzem.Dodać szczypiorek.Wymieszać.Smacznego!