Wykonanie
Jeśli lubicie
awokado,a szczególnie jeśli nie jesteście jedynymi fanami tegoż
owocu w domu,to proponuję tą pastę zrobić od razu z podwójnej porcji.Dla mnie smaki idealnie się równoważą tworząc smaczną całość,którą w zasadzie z apetytem zjada się łyżeczką pomijając dodatek
chleb,
krakersów itp.
źródło przepisu - tu2 ugotowane na twardo
jajka - kroję w kostkę1
awokado - kroję w kostkę1 łyżka drobno posiekanej
czerwonej cebulki1-2
korniszony - kroję kostkę1 łyżeczka
kaparów - kroję na połówki2 łyżeczki posiekanej
natki pietruszkipół łyżeczki
musztardy1 łyżka
majonezu1 łyżka
śmietanysól,
pieprzWszystkie składniki pasty mieszam i doprawiam
solą i
pieprzem wg.uznania.Smacznego!!!