ßßß
 
            
        


 Składniki:1 opakowanie makaronu dużych muszli2 opakowania mrożonego szpinaku2 opakowania sera feta2 puszki krojonych pomidorów6 ząbków czosnkuolejsólpieprzWykonanie:Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. 4 ząbki czosnku posiekać i podsmażyć na oleju, dodać rozdrobniony szpinak i dusić aż zgęstnieje. Ser rozetrzeć i dodać do szpinaku, całość dobrze wymieszać i przyprawić solą oraz pieprzem. Z pozostałego czosnku i pomidorów przygotować sos i wyłożyć trochę na dno naczynia do zapiekania. Muszle napełniać farszem szpinakowym, ułożyć na sosie, posypać drobno startym żółtym serem i zapiec.Smacznego!
Składniki:1 opakowanie makaronu dużych muszli2 opakowania mrożonego szpinaku2 opakowania sera feta2 puszki krojonych pomidorów6 ząbków czosnkuolejsólpieprzWykonanie:Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. 4 ząbki czosnku posiekać i podsmażyć na oleju, dodać rozdrobniony szpinak i dusić aż zgęstnieje. Ser rozetrzeć i dodać do szpinaku, całość dobrze wymieszać i przyprawić solą oraz pieprzem. Z pozostałego czosnku i pomidorów przygotować sos i wyłożyć trochę na dno naczynia do zapiekania. Muszle napełniać farszem szpinakowym, ułożyć na sosie, posypać drobno startym żółtym serem i zapiec.Smacznego!