ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 100 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegokapusta włoska 1 sztukziemniaki 500 gramówjajka 1 sztukcebula 3 sztukolej 2 łyżek stołowychbulion warzywny 1 szklanekpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Oczyszczone ziemniaki zetrzeć na tarce i osaczyć na sicie. Oczyszczoną cebulę drobno posiekać, przesmażyć na oleju i wymieszać z ziemniakami. Dodać jajko, sól, pieprz i dobrze wymieszać. Farszem napełnić z blanszowane liście kapusty i zawinąć. Ułożone w rondlu gołąbki podlać bulionem i dusić 60 minut. Podawać gorące polane sosem grzybowym lub cebulowym.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!InneJarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: