Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
ser homogenizowany 2 sztuk
śmietana 4 łyżek stołowych
miód 3 łyżek deserowych
sól według uznania
jajko 3 sztuk
masło według uznaniaWykonanie:Ubić
ser ze
śmietaną,
miodem,
solą i
żółtkami. Masę ostrożnie wymieszać z
białkami ubitymi na sztywną pianę. Wlać do małej tortownicy posmarowanej
masłem, wstawić do średnio nagrzanego piekarnika ( 180 C ), piec 1/2 godz. Podawać kremik z sosem beszamel lub
kalafiorem.Kuchnia WłoskaZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: