Wykonanie
            Dzisiaj 
pierś z kurczaka z nadzieniem 
szpinakowym. Lubie potrawy , ktore szybko sie robi, bo lubie dobrze i szybko zjesc ;). Z tym daniem jest tak samo ;) Potrzebna jest tylko wielka chęc skonsumowania czegoś przepysznego :)

Składniki dla 4 osób:1 podwójma 
pierś z kurczaka ok. 60 dagpół opakowania 
szpinaku mrożonego brykieta2 ząbki 
czosnkusól, 
pieprzłyżka 
masłajajko i 
bułak tarta do panierowania
olej do smażenia
Szpinak należy rozmrozic na sicie. Pierś myjemy i formujemy 4 kawałki.Na patelni rozgrzewamy 
masło , wrzucamy rozmrożony 
szpinak i podsmażamy ok. 10 minut. Dodajemy 
czosnek przeciśnięty przez praskę. Doprawiamy 
solą i 
pieprzem do smaku i odstawiamy do ostygnięcia.W piersi 
ostrym , spiczastym nożem z grubszej strony, robimy kieszonki (nacinamy wzdłuż ). Do takiej kieszonki napychamy łyżką ostudzony farsz 
szpinakowy.Na talerzu roztrepujemy 
jajko moczymy w nim roladki i obtaczamy w 
bułce tartej. Smażymy na rogzranej patelni na złoty kolor.