Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
filet dorsza 150 gramów
czosnek według uznania
cytryna 1 sztuk
olej 1 łyżek stołowych
natka pietruszki według uznania
sól według uznania
pieprz biały według uznaniaWykonanie:Umytą i osuszona
rybę posolić i oprószyć
białym pieprzem, skropić
sokiem z cytryny. Usmażyć na patelni bez tłuszczu. Ząbki
czosnku umyć i osuszyć ( nie zdejmować skórki), podsmażyć na patelni. Usmażoną
rybę skropić
olejem.Uwagi:Jest to danie dla dbających o linię.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: