ßßß Cookit - przepis na Filet z dorsza z czosnkiem

Filet z dorsza z czosnkiem

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 3
Ilość ocen : 4
Składnik
Logo Ilość Czego
filet dorsza 150 gramów
czosnek według uznania
cytryna 1 sztuk
olej 1 łyżek stołowych
natka pietruszki według uznania
sól według uznania
pieprz biały według uznania
Wykonanie:
Umytą i osuszona rybę posolić i oprószyć białym pieprzem, skropić sokiem z cytryny. Usmażyć na patelni bez tłuszczu. Ząbki czosnku umyć i osuszyć ( nie zdejmować skórki), podsmażyć na patelni. Usmażoną rybę skropić olejem.
Uwagi:
Jest to danie dla dbających o linię.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z Ryb
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/4613/Filet-z-dorsza-z-czosnkiem