Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
cebula cukrowa 2 sztukpodgrzybki 500 gramów
masło 1 łyżek stołowych
natka pietruszki 2 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Oczyszczone, pokrojone świeże
grzyby podsmażyć na części
masła. Nieobrane
cebule przekroić na pół. Wydrążyć środki, posiekać i zeszklić na pozostałym
maśle. Dodać podsmażone
grzyby oraz posiekaną
natkę. Mieszając, doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem. Farszem napełnić połówki
cebuli. Piec ok. 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
GrzybówZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: