ßßß Cookit - przepis na Cebula faszerowana podgrzybkami

Cebula faszerowana podgrzybkami

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
cebula cukrowa 2 sztuk
podgrzybki 500 gramów
masło 1 łyżek stołowych
natka pietruszki 2 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Oczyszczone, pokrojone świeże grzyby podsmażyć na części masła. Nieobrane cebule przekroić na pół. Wydrążyć środki, posiekać i zeszklić na pozostałym maśle. Dodać podsmażone grzyby oraz posiekaną natkę. Mieszając, doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Farszem napełnić połówki cebuli. Piec ok. 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z Grzybów
Zapiekanki i Pizze
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/10932/Cebula-faszerowana-podgrzybkami