ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegocebula cukrowa 2 sztukpodgrzybki 500 gramówmasło 1 łyżek stołowychnatka pietruszki 2 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Oczyszczone, pokrojone świeże grzyby podsmażyć na części masła. Nieobrane cebule przekroić na pół. Wydrążyć środki, posiekać i zeszklić na pozostałym maśle. Dodać podsmażone grzyby oraz posiekaną natkę. Mieszając, doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Farszem napełnić połówki cebuli. Piec ok. 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrzybówZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: