ßßß Cookit - przepis na Andziowa surówka

Andziowa surówka

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
cebula czerwona 1 sztuk
por 1 sztuk
fasola czerwona w puszce 1 sztuk
oliwka zielona według uznania
ser feta 1 sztuk
kapusta pekińska 1 sztuk
pomidor według uznania
papryka czerwona konserwowa 1 sztuk
marchew według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania
oliwa według uznania
bazylia według uznania
Wykonanie:
kapustę pekińską umyć, posiekać. pora i cebulkę drobno posiekać, sparzyć wrzątkiem. pomidory sparzyć i obrać, pokroić w paseczki. fasolkę odsączyć. ser pokroić w kosteczki, paprykę w paseczki. marchewkę potrzeć na drobnej tarce. dodać oliwki. Wymieszać dodać oliwy, pieprzu, soli i bazylii.
Surówki
Komentarze:
Autor: Floress
Data: 2009-04-29
pyszna sałatka, świeża
Autor: sio
Data: 2009-04-28
ja ne dodałam marchewki, a zamiast papryki konserwowej dałam zielone oliwki faszerowane papryką i też wyszło suuuper.. :D
Autor: basia
Data: 2008-01-27
to jest super!!!
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/3279/Andziowa-surowka