Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
cebula czerwona 1 sztuk
por 1 sztuk
fasola czerwona w puszce 1 sztuk
oliwka zielona według uznania
ser feta 1 sztuk
kapusta pekińska 1 sztuk
pomidor według uznania
papryka czerwona konserwowa 1 sztuk
marchew według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania
oliwa według uznania
bazylia według uznaniaWykonanie:
kapustę pekińską umyć, posiekać.
pora i
cebulkę drobno posiekać, sparzyć wrzątkiem.
pomidory sparzyć i obrać, pokroić w paseczki.
fasolkę odsączyć.
ser pokroić w kosteczki,
paprykę w paseczki.
marchewkę potrzeć na drobnej tarce. dodać
oliwki. Wymieszać dodać
oliwy,
pieprzu,
soli i
bazylii.SurówkiKomentarze:Autor: FloressData: 2009-04-29pyszna
sałatka, świeżaAutor: sioData: 2009-04-28ja ne dodałam
marchewki, a zamiast
papryki konserwowej dałam
zielone oliwki faszerowane
papryką i też wyszło suuuper.. :DAutor:
basiaData: 2008-01-27to jest super!!!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: