Wykonanie
Po raz kolejny miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach kulinarnych pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej. Pierwszy dzień warsztatów miał miejsce w restauracji
Magdy Gessler "Masz Gulasz". Tematem przewodnim warsztatów była tematyka związana z daniami warzywnymi i kuchnia FIT - jednym słowem miało być warzywnie i dietetycznie. W warsztatach uczestniczyli blogerzy i osoby zgłaszające swoje przepisy na portalu Polska-gotuje. Prowadzili je Szefowa Kuchni "Masz Gulasz" Urszula Ziółkowska i Marcin Budynek. W pierwszym dniu warsztatów miała miejsce degustacja pięciu potraw, które następnego dnia były przez uczestników osobiście przygotowywane.Serwowane dania, to:Gulasz z zielonych warzywGulasz z
kurczaka ze
szpinakiem i
suszonymi pomidoramiPolędwiczki wieprzowe w sosie
truskawkowym podane na
roszponceGulasz z
cieciorki i
papryki na brokułachSpotkanie upłynęło w bardzo miłej atmosferze, była okazja poznać nowe osoby, porozmawiać o tym co słychać w blogosferze, o tym co nas inspiruje i co sprawia nam radość. Pozdrawiam wszystkie obecne tam osoby:)