ßßß Cookit - przepis na Ot tak sobie

Ot tak sobie

nazwa

Wykonanie

« Tarta ze szpinakiem, kurczakiem i suszonymi pomidorami
Faworki »
To już po raz drugi, kiedy biorę udział w konkursie na Blog Roku. Dokładnie jak rok temu zdarza się ta sama sytuacja: przed dzień wyników spadam w rankingu. Nadzieja jest, bo wiele mi nie brakuje do drugiego etapu, jednak nie potrafię wyczarować kilkudziesięciu smsów z nieba, a szkoda 😉
Mimo wszystko, podsumowując moje działania w roku 2011, jak i 2012 jestem z siebie dumna
Jest Was coraz więcej tu na blogu, na Facebooku przybywa codziennie kilka dobrych dusz i to właśnie tamten portal stał się głównym źródłem komunikacji.
Cieszę się, że mam Was, regularnych czytelników, mimo tego, że nie mogę się odwdzięczyć odwiedzaniem, bo czas przecieka przez palce.
Przechodząc do podsumowania, w poprzednim roku udało mi się zostać współautorką książki „Blogerzy na Zdrowe Święta” i przez to znaleźć się w Rankingu Blogów Kulinarnych 2012 Olgi Smile
Nawiązałam kolejne kontakty z producentami, dostałam ofertę następnego współautorstwa książki, a nawet na początku tego roku nakręciłam bazyliowe promo – pewnie część z Was zna je doskonale
Uruchomiłam także profil na Pinterest i Twtterze, także idę w świat! Dla mniej zorientowanych wszystkie odnośniki do portali znajdziecie w zakładkach po prawej stronie.
Zakładając bloga miał być on tylko moim pamiętnikiem, zapiską moich przekąsek. Nie przypuszczałam, że będę chcieć więcej i więcej. Jednak, aby się uzależnić, nie potrzeba wiele
Najważniejsze jest to, że mam ludzi, którzy korzystają z moich przepisów, wspierają i inspirują. Bez tego, tu by mnie nie było. Mobilizujecie
Jeżeli ktokolwiek z Was ceni, lubi to co robię, dane do wysłania smsa znajdziecie na zdjęciu
Nie lubię się prosić, a w tym roku wyczerpałam limit próśb. Także… do zobaczenia!
Źródło:http://www.kuchniabazylii.pl/2013/01/ot-tak-sobie