Wykonanie
When it comes to
avocados, I can admit that I am addicted .
Avocado contains oleic acid, so it lowers cholesterol and potassium contained in
avocados regulates blood pressure .Jeśli chodzi o
awokado to jestem uzależniona.
Awokado zawiera kwas oleinowy, który obniża cholesterol. Zawiera też potas, który reguluje ciśnienie
krwi.


Ingredients:1
avocado (medium to large)juice of 1/2 lemon1/4 teaspoon salt (or to taste)1 pinch
cayenne pepper (optional)1-2 tbsp extra virgin
olive oilbasil leavesHow to
make:Scoop out the flesh of one
avocado and put it into the blender. Add lemon juice, salt, and
cayenne pepper and basil leaves then blend together. With blender running, add
olive oil slowly. Stop it periodically to ensure all ingredients are blending properly. Puree to a smooth creamy mixture.



Składniki:1 duże
awokado,
sok z cytryny,1-2 łyżki
oliwysólpieprzkilka listków
bazyliiJak zrobić:Przekroić
awokado na pół i wyciągnąć z niego miąższ, włożyć do blendera. Dodać
sok z cytryny,
bazylię, posolić, popieprzyć.
Potem dodawać
oliwę. Należ blendować, aż powstanie jednolita masa, przypominająca
majonez. Przełożyć do słoiczka i gotowe. Można dodać do
jajek, do sałatek na kanapki.