Wykonanie
Dziś będzie szybko, smacznie i prosto, czyli tak jak powinno być :) Na taką pastę nie pozwalam sobie zbyt często, bo to niestety bardzo kaloryczna przyjemność, niemniej jednak raz na jakiś czas warto zaszaleć, bo trudno wyobrazić sobie smaczniejsze śniadanie czy kolację :)Składniki:- 4
jajka- posiekany
szczypiorek- 1-2 łyżek
majonezu- 1 łyżeczka
musztardy (najlepiej sarepskiej)-
sól,
pieprzWykonanie? Najprostsze na świecie -
jajka kroimy jak chcemy - można je drobno posiekać, zetrzeć na tarce, a nawet zmiksować na gładko, ja jednak polecam pokrojenie ich w dużą kostkę :) Do miski z
jajkami dodajemy
majonez (czubata łyżka to absolutne minimum, kto lubi
majonez, ten da więcej) ,
musztardę, większość
szczypiorku, mieszamy, doprawiamy do smaku i... tyle :D Naszą pastę podajemy z dowolnym
pieczywem posypaną resztą
szczypiorku.Smacznego!