Wykonanie
Kolejna namiastka wiosny. A ostatnio dostałam piękne czerwone
pomidorki, co najważniejsze pachniały i smakowały jak te z krzaczka. Co do tej surówki to ulubiona mojego
Serca.
Feta dodaje charakteru i nie trzeba dosalać. Przyprawiam jedynie granulowanym
czosnkiem. Dobry dodatek do
mies, dań ziemniaczanych jak i przekąska, zakąska czy przystawka :)
Składniki :Ilość dowolna w zależności od apetytu czy ilości osób
Pomidoryogórek wężowy
sałataser fetapieprzczosnek granulowany
oliwaSałatę rwiemy na kawałki.
Pomidory kroimy na ósemki,
ogórka w półplasterki,
ser feta w niewielką kostkę. Mieszamy. Doprawiamy
pieprzem,
czosnkiem i skrapiamy około 2-3 łyżkami
oliwy.Smacznego :)Przepis bierze udzial w akcji : Ekspresowo w kuchni