Wykonanie
Aromatyczne i lekkie danie obiadowe :)Składniki100 g ulubionego
makaronupo kawałki żółtej i
czerwonej paprykikawałek
cukinii2-3
pieczarki3 ząbki
czosnku1 łyżeczka zielonego pesto
sól,
pieprzzioła prowansalskieświeży
tymianek do przybraniaSposób przygotowaniaWarzywa pokroić w plasterki. Oprószyć przyprawami, skroić
olejem, dokładnie wymieszać. Obsmażyć na patelni.
Makaron ugotować al dente. Na patelni rozgrzać
olej, dodać przeciśnięty przez praskę
czosnek, podsmażyć chwilę, dodać pesto, wymieszać, dodać
makaron.Do
makaronu z pesto dodać warzywa, podsmażyć minutę i gotowe. Można doprawić do smaku. Przed podaniem udekorować
tymiankiem. Smacznego :)Darmowy Hosting CBA.PL