ßßß
 
            
         Farsz:- 4 ogórki konserwowe,- 2 średnie cebulki,- koncentrat pomidorowy,Ogórki i cebulkę drobniutko kroimy, łączymy z koncentratem i przyprawami (smak farszu powinien być dość pikantny, żeby fajnie połączyć się z delikatnością kurczaka)Pokrojone filety z kurczaka delikatnie rozbijamy, solimy, napełniamy farszem, zamykamy, obtaczamy w mące, jajku i bułce tartej, smażymy na olejuGotowe :).
Farsz:- 4 ogórki konserwowe,- 2 średnie cebulki,- koncentrat pomidorowy,Ogórki i cebulkę drobniutko kroimy, łączymy z koncentratem i przyprawami (smak farszu powinien być dość pikantny, żeby fajnie połączyć się z delikatnością kurczaka)Pokrojone filety z kurczaka delikatnie rozbijamy, solimy, napełniamy farszem, zamykamy, obtaczamy w mące, jajku i bułce tartej, smażymy na olejuGotowe :).


