Wykonanie
![](/Data/Images/deliciouseating.bloog.pl\id,338089267,title,Filety-z-kurczaka-po-cygansku,index/l/1655175907.jpg)
Farsz:- 4
ogórki konserwowe,- 2 średnie
cebulki,-
koncentrat pomidorowy,
Ogórki i
cebulkę drobniutko kroimy, łączymy z koncentratem i
przyprawami (smak farszu powinien być dość pikantny, żeby fajnie połączyć się z delikatnością
kurczaka)Pokrojone
filety z kurczaka delikatnie rozbijamy, solimy, napełniamy farszem, zamykamy, obtaczamy w
mące,
jajku i
bułce tartej, smażymy na
olejuGotowe :).
![](/Data/Images/deliciouseating.bloog.pl\id,338089267,title,Filety-z-kurczaka-po-cygansku,index/l/1422580694.jpg)
![](/Data/Images/deliciouseating.bloog.pl\id,338089267,title,Filety-z-kurczaka-po-cygansku,index/l/-835513086.jpg)
![](/Data/Images/deliciouseating.bloog.pl\id,338089267,title,Filety-z-kurczaka-po-cygansku,index/l/-269510302.jpg)