Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Pstrąg zapiekany w foli ...Muffiny
waniliowe »Jak tu sobie powiedzieć stop kiedy wokoło pachnie wypiekami . Robię i smakuje i robię się coraz większa ale jak to
mówi mój mąż kochanego ciała nigdy nie za wiele .Muffiny
czekoladowe - SKŁADNIKI:125 gram
mąki pszennej120 gram
cukru1/2 szklanki
płatków owsianych błyskawicznych Kupiec2 łyżki ciemnego, gorzkiego
kakao1 opakowania
cukru z prawdziwą
wanilią Kamispół szklanki
oleju80 ml coli4 łyżki
mleka1
jajko1 łyżeczka
proszku do pieczeniaodrobina
soliDo naczynia wsypałam
mąkę przesianą
płatki owsiane błyskawiczne
proszek do pieczenia i
kakao gorzkie i
cukier oraz
cukier waniliowy. Do Miski wbiłam
jajka i zmiksowałam je na puch z odrobiną
soli dodałam
mleko , cole i
olej . Następnie dodałam składniki suche do masy jajecznej i wymieszałam
łopatką. Przekładałam ciasto do papilotek wypełniamy połowę papilotki pieczemy w 160 stopniach 25 minut.
piątek, 15 marca 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter