Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Gofry
czekoladoweFrancuskie ślimaczki »Zupa koperkowa z
kaszą perłową
żeberka trójkąty 400 gram
marchew 2 szt
ziemniaki 6 szt
kasza perłowa Lestello 2 łyżki
koperek 2 pęczki sporejarzynka do smaku
liść laurowy Kamis 3 szt
ziele angielskie Kamis 3 sztWymoczyłam
żeberka , zalałam
wodą dodałam
ziele angielskie liść laurowy i gotowałam na małym ogniu. Kiedy ugotowało się
mięso obrałam je i dodałam do zupy. Dopiero wtedy dodałam pokrojone w kostkę
ziemniaki i startą
marchew na wiórka . Dodałam jarzynkę do smaku i
kaszę perłową mieszałam co jakiś czas .Kiedy warzywa zmiękły dodałam
koperek pokrojony drobno . Gotowałam jeszcze z 20 minut i podawałam . Zupa wyszła przepyszna .
niedziela, 12 maja 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter