Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Pierogi z
kapustą i
grzybamiWyniki Konkursu Kamis »Pałki z
kurczaka 15 szt4 łyżki
oleju rzepakowego4 łyżki
sosu sojowego1 łyżka ostu balsamicznego10 ząbków
czosnkupęczek
szczypiorkukoperku pęczek2 łyżeczki
miodu kwiatowego1.Do szklanki wlewam 50 mil wrzątku.2. Dodaje
miód i mieszam do rozpuszczenia.3.Dodaję
olej rzepakowy ,
sos sojowy,
ocet balsamiczny , mieszam.4.
Czosnek obieram i przeciskam przez praskę dodaje do marynaty.5 .Pałki z
kurczaka myje osuszam papierowym ręcznikiem i nacieram marynatą
mięso.6. Wkładam
mięso do rękawa polewam marynatą i posypuje
szczypiorkiem i
koperkiem świeżym dosyć sporo tego dodaję.7 .Piekę w 200 stopniach 70 minut.8. Podaje z
ziemniakami i surówką .
czwartek, 18 lipca 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter