Wykonanie
            Blog > Komentarze do wpisu« Pierogi z 
kapustą i 
grzybamiWyniki Konkursu Kamis »Pałki z 
kurczaka 15 szt4 łyżki 
oleju rzepakowego4 łyżki 
sosu sojowego1 łyżka ostu balsamicznego10 ząbków 
czosnkupęczek 
szczypiorkukoperku pęczek2 łyżeczki 
miodu kwiatowego1.Do szklanki wlewam 50 mil wrzątku.2. Dodaje 
miód i mieszam do rozpuszczenia.3.Dodaję 
olej rzepakowy ,
sos sojowy,
ocet balsamiczny , mieszam.4.
Czosnek obieram i przeciskam przez praskę dodaje do marynaty.5 .Pałki z 
kurczaka myje osuszam papierowym ręcznikiem i nacieram marynatą 
mięso.6. Wkładam 
mięso do rękawa polewam marynatą i posypuje 
szczypiorkiem i 
koperkiem świeżym dosyć sporo tego dodaję.7 .Piekę w 200 stopniach 70 minut.8. Podaje z 
ziemniakami i surówką .

czwartek, 18 lipca 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu » 
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego 
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie 
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter