Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Pstrąg z patelniGołąbki z
młodej kapusty »Już od rana na nogach szykuje się dzisiaj trochę roboty . Nie zapominam jednak o przyjemnościach dzisiaj was uraczę zupkąZupa z
młodej kapusty bez
ziemniakówporcja rosołowa - 500 gramówBulionetka
Bulion drobiowy Knorr - 2 sztuki
kapusta młoda - 500 gramów
pieprz mielony
marchewka - 2 sztuki
woda - 2 litry
koperek suszony - 1 łyżkaZ
wody i Bulionetek Knorr przygotuj
wywar. Dodaj startą
marchewkę, i korpus gotuj przez 15 minut.
Kapustę pokrój drobno i dodaj do zupy posyp
koperkiem . Gotuj na małym ogniu około godziny. tak żeby od porcji rosołowej odchodziło
mięsko. Gotowe szybka i smaczna .Jest to zupa na szybko właściwie to
kapustka jakby w wywarze z rosołu ale bardzo smaczna.
piątek, 15 czerwca 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter