ßßß Cookit - przepis na Kotleciki w cieście francuskim

Kotleciki w cieście francuskim

nazwa

Wykonanie

Blog > Komentarze do wpisu
« Makaronowa uczta
Graham na zakwasie »
Mięsne kuleczki w kubraczkach
Składniki:
50 dkg łopatki mielonej
3 łyżki bułki tartej
keczup 4 łyżki
sól morska młynek Kamis
pieprz biały mielony Kamis
czosnek granulowany 2 łyżeczki
imbir 1/2 łyżeczki Kamis
gotowe ciasto francuskie
jajko do posmarowania kulek
margaryna 150 gram
Wykonanie:
Mięso mielone przełożyć do miski,dodać keczup ,bułkę tartą,przyprawy i dokładnie wymieszać. Mięso podzielić na równe porcje i formować kulki. Kuleczki obsmażyć na margarynie . Ciasto francuskie pokroić w paseczki i owijać kuleczki mięsne . Piec w 190 stopniach 35 minut . Podawać z sosem czosnkowym .
środa, 24 kwietnia 2013, rozowakuchnia
poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »
Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .
O mnie
Joanna Gralik
Jestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.
Kontakt do mnie [email protected]
Tweety na temat @GralikJoanna
Odwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.
Pisz blog
zamów newsletter
Źródło:http://rozowakuchnia.blox.pl/2013/04/Kotleciki-w-ciescie-francuskim.html