Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Makaronowa ucztaGraham na zakwasie »
Mięsne kuleczki w kubraczkachSkładniki:50 dkg
łopatki mielonej3 łyżki
bułki tartejkeczup 4 łyżki
sól morska młynek Kamis
pieprz biały mielony Kamis
czosnek granulowany 2 łyżeczki
imbir 1/2 łyżeczki Kamisgotowe
ciasto francuskiejajko do posmarowania kulek
margaryna 150 gramWykonanie:
Mięso mielone przełożyć do miski,dodać
keczup ,
bułkę tartą,
przyprawy i dokładnie wymieszać.
Mięso podzielić na równe porcje i formować kulki. Kuleczki obsmażyć na
margarynie .
Ciasto francuskie pokroić w paseczki i owijać kuleczki
mięsne . Piec w 190 stopniach 35 minut . Podawać z
sosem czosnkowym .
środa, 24 kwietnia 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter