Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Zupa wigilijna śliwkowa
Schab w ziołach pieczony »Pyszne jaka w
majonezie pewnie każdy za nimi przepadaSKŁADNIKI:
jajka 6szt
majonez 200 gram
sólnatka pietruszkitalerzyk jajowatyPRZYGOTOWANIE:1- 6 Jaj myje pod bieżącą
wodą wkładam do garnka w osolona
wodę woda może być ciepła2- Gotuje
jajka 7 minut następnie studzę i obieram ze skorupek3- Ugotowane jaka kroję na połowę wzdłuż4 - Talerzyk okrągły opłukam pod
wodą wycieram do sucha i układam
jajka ugotowane5- Biorę łyżeczką
majonez ze słoika i nakładam na każde
jajko6- Dekoruję
natka pietruszkiśroda, 28 grudnia 2011, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter