Wykonanie
Gdzies kiedys toczyla sie dyskusja, czy jeszcze mozna miec jakies ciekawe wlasne kulinarne pomysly. I tak mi sie wydawalo, ze bedzie ciekawie, jak do
pasty jajecznej dodam
rzodkiewki. Otoz okazalo sie, ze ktos ten pomysl juz przede mna mial... Ale, czy za kazdym razem jestem w stanie to sprawdzic? Hmmm. Pozostawiam to pytanie otwarte...

Dla 4 osob1 peczek
rzodkiewek1 lyzka
majonezu2
jajka ugotowane na twardo2 lyzka gestej
smietanysol,
pieprz,
papryka mielonasiekany
koperekRzodkiewki umyc i zetrzec na tarce,
jajka obrac i podobnie zetrzec na tarce. Wymieszac z
majonezem,
smietana i
koperkiem, doprawic do smaku.Przepis podobny zanleziony w ksiazce M.Caprari "Kuchnia polska".