ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokajzerka 1 sztukcebula 1 sztukmasło 1 łyżek stołowychmięso mielone mieszane 300 gramówjajka 1 sztukmaggi według uznaniamąka według uznaniaolej według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Namoczoną, odciśniętą bułkę zagnieść z mięsem, oczyszczona, posiekana cebulą oraz jajkiem. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i kilkoma kroplami maggi. Z masy uformować małe kotleciki, obtaczać w mace i usmażyć na rozgrzanym tłuszczu. potem wstawić jeszcze na kilka minut do piekarnika, aby kotleciki "doszły". Podawać z ziemniakami i surówką.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: