Wykonanie
« Powrót  Opis:Podawać z
chlebem.
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 2 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
ser żółty 15 dekagramów
dorsz wędzony 15 dekagramów
śmietana 18 3 łyżek stołowych
szczypiorek 2 łyżek stołowych
sól według uznaniaWykonanie:
Ser zetrzeć na tarce.
Szczypiorek posiekać.
Rybę obrać ze skóry i z ości.
Ser połączyć z
rybą i
śmietaną. Mieszać do uzyskania jednolitej masy. Dodać
szczypiorek i przyprawić do smaku
solą.Uwagi:
Rybka jest polecana szczególnie dla dzieci.Autor: Scully16Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybPotrawy z
seremPowyżej 1 rokuSosy i pastyKomentarze:Autor: marzeniewData: 2009-04-28ładnie wyglądaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: