ßßß Cookit - przepis na Tosty z Kamiennogórskim serem pleśniowym i gruszką

Tosty z Kamiennogórskim serem pleśniowym i gruszką

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
Kamiennogórski Ser Pleśniowy 150 gramów
Chleb tostowy - kromki 4 sztuk
orzehy włoskie 2 łyżek stołowych
gruszka pół sztuk
rukola 4 listków
świeżo mielony pieprz czarny wg uznania gramów
Wykonanie:
Kromki chleba opiec w tosterze lub w piekarniku. Ser pleśniowy roztopić na patelni. Gruszkę pokroić w cieniutkie plastry, wyciąć gniazda nasienne. Na zarumienionych tostach ułożyć ser pleśniowy, plaster gruszki i orzechy włoskie. Doprawić świeżo zmielonym pieprzem. Całość można uzupełnić świeżą rukolą.
Autor: Gastrosfera
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z serem
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/13043/Tosty-z-Kamiennogorskim-serem-plesniowym-i-gruszka