Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
pomidory 500 gramów
oliwki nadziewane 100 gramów
ser feta 150 gramów
dymka 3 sztuk
oliwa 3 łyżek stołowych
sok z cytryny 2 łyżek deserowych
tymianek 1 łyżek deserowych
pieprz według uznaniaWykonanie:Sparzone
pomidory obrać i pokroić w plastry.
Oliwki pokroić w plasterki, a
ser w kostkę. Oczyszczoną
dymkę posiekać razem ze
szczypiorem.Plastry
pomidorów ułożyć na talerzu, na nich
ser,
oliwki,
cebule i
szczypior. Skropić
sokiem z cytryny, polać
oliwą, posypać
tymiankiem oraz
pieprzem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaPotrawy z
seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: