ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegopierś kurczaka 2 sztukoliwa 6 łyżek stołowychliście sałat według uznaniamozzarella w kulkach 1 porcjagroszek konserwowy 0,5 puszkajabłka 1 sztukpapryczka chili 1 sztukczosnek 2 ząbkisok z cytryny 3 łyżek stołowychpiniola 2 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Pocięte na paski mięso usmażyć na połowie oliwy, oprószyć solą oraz pieprzem i ostudzić. Umytą, osuszoną sałatę porwać na kawałki. Groszek i mozzarellę osączyć. Umyte winne jabłko pokroić w cienkie plasterki.W salaterce ułożyć wszystkie składniki.Oczyszczona papryczkę posiekać i wymieszać z oliwą, rozdrobnionym czosnkiem oraz sokiem z cytryny. Doprawić sola i polać sałatkę. Całość posypać piniolami.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaPotrawy z seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: