ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 80 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoschab bez kości 700 gramówolej 2 łyżek stołowychprzyprawa \"Schab pieczony z żurawina\" 1 sztukWykonanie:Przez środek umytego, osuszonego schabu zrobić, ostrym nożem, kieszonkę. Wsypać do niej grube kawałki mieszanki. Pozostałą mieszankę wymieszać z olejem i natrzeć schab na zewnątrz. Odstawić pod przykryciem na 12 godzin do lodówki. Następnie włożyć w rękaw do pieczenia i piec 50 minut w 180 stopniach. Jeśli chcemy podać schab na zimno, to należy pozostawić go do wystygnięcia w folii, wtedy będzie bardziej soczysty.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 80 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoschab bez kości 700 gramówolej 2 łyżek stołowychprzyprawa \"Schab pieczony z żurawina\" 1 sztukWykonanie:Przez środek umytego, osuszonego schabu zrobić, ostrym nożem, kieszonkę. Wsypać do niej grube kawałki mieszanki. Pozostałą mieszankę wymieszać z olejem i natrzeć schab na zewnątrz. Odstawić pod przykryciem na 12 godzin do lodówki. Następnie włożyć w rękaw do pieczenia i piec 50 minut w 180 stopniach. Jeśli chcemy podać schab na zimno, to należy pozostawić go do wystygnięcia w folii, wtedy będzie bardziej soczysty.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: