Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 15(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
herbatniki 2 porcja
krowki 20 sztuk
margaryna 2 łyżek stołowych
orzychy laskowe według uznania
rodzynki według uznaniaWykonanie:
Krowki i
mergaryne topimy w garnku, do powstalego karmelu dodajemy pokruszone
herbatniki,
orzechy i
rodzynki. Wstawiamy do lodowki.Autor: karotkaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKomentarze:Autor: onlineData: 2009-12-23Przeczytaj caly blog, calkiem dobryAutor: karotkaData: 2009-08-08tak da się;)Autor: karotkaData: 2009-08-08tak da się;)Autor: LusiaData: 2009-04-30Znam podobny,...a da się z tej masy zrobić np.kuleczki?Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: