Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 12(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
białka 10 sztuk
cukier puder 250 gramów
orzech włoski 250 gramów
biszkopty 2 łyżek stołowychWykonanie:Ubić sztywną pianę z
białek, stopniowo dodawać
cukier puder. Delikatnie, łyżką, wymieszać z 2 łyżkami mielonymi i przesianymi
biszkoptami oraz z zmielonymi
orzechami. Wyłożyć na wyścieloną papierem do pieczenia blachę o wymiarach 25 x 40 cm lub średnią tortownicę. Piec ok. 30-40 min w piekarniku nagrzanym do 170 stopni.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: